"Add a kezed" Alapítvány
Bankszámlaszám: 11748007-20102506-000000000
Adószám: 18916962-1-19

Célkitűzés: A Veszprémi Egry Úti Körzeti Óvoda nevelőtestülete külön figyelmet fordít arra, hogy a helyi adottságok figyelembevételével a legmagasabb szintű feltételeket és legideálisabb környezetet biztosítsa a gyermekek számára. Ennek megvalósításához kíván anyagi segítséget nyújtani közhasznú alapítványunk, mely 1994-ben kezdte meg tevékenységét. Az elmúlt évek során a szülők és támogatóink segítségével sikerült olyan bútorokat, berendezési tárgyakat vásárolnunk, amelyekkel korszerűbbé, otthonosabbá, színesebbé és esztétikusabbá tehettük csoportjainkat.
A minőségi nevelőmunka megvalósításához képességfejlesztő játékok, eszközök, biztonságosabb udvari fajátékok beszerzésére, meseszoba berendezésére volt lehetőségünk. Büszkeségünk a 2004-ben kialakított sószoba, amely a szülők összefogásával valósulhatott meg. A kuratórium külön gondot fordít a működés fenntartására, és ennek érdekében az anyagi feltételek folyamatos biztosítására.
Az elmúlt évekhez hasonlóan, továbbra is feladatunknak tekintjük a Veszprémi Egry Úti Körzeti Óvodában folyó nevelőmunka támogatását, mind az eszközbeszerzések, mind a délutáni elfoglaltságok, egyéb programok szervezése terén.

Tájékoztatjuk Tisztelt Támogatóinkat, hogy az „Add a kezed” Alapítvány részére 2019.évben juttatott SZJA 1%-ból 274.328 Ft volt.