Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

"Add a kezed" Alapítvány

Kedves Szülők!

Az előző évekhez hasonlóan, idén is van lehetőségük adójuk 1%- ról rendelkezni, és egy civil szervezetnek felajánlani.

Óvodánk közhasznú alapítványa - az Add a kezed Alapítvány -, támogatni kívánja a gyermekcsoportokat 1-1 Bee-Bot ( robot méhecske ) megvásárlásával.  


Bee-bot ismertető         
 


Nevelőtestületünk nyitott az innovációra, új módszerek és eszközök kipróbálására, a gyermekek sokoldalú fejlesztése érdekében.

Így találtunk rá erre a mini robotra, amely új lehetőségeket nyit az óvodások számára ismeretszerzés, téri tájékozódás, matematikai gondolkodás terén.

Minden témához alkalmazható, melyeket az év során érintünk: állatok, színek, közlekedés, zöldségek, gyümölcsök, stb.

Kérjük, támogassa adója 1%-val alapítványunkat, ezzel hozzájárulva egy fejlesztő eszköz megvásárlásához!

Eddigi felajánlásaikat hálásan köszönjük!

Add a kezed alapítvány
Adószám: 18916962-1-19
Határidő: 2022.05.20.


Amennyiben vállakozóként nagyobb összeggel szeretné támogatni alapítványunkat, erre is van lehetősége!

Köszönettel: Add a kezed Alapítvány kuratóriuma

Kedves Szülők!

Adóbevallásának elkészítésekor 2021-ben Önnek ismét lehetősége nyílik arra, hogy adója 1%- val egy közhasznú alapítványt támogasson.
A közhasznú "Add a kezed " Alapítvány a Veszprémi Egry Úti Körzeti Óvodába járó gyerekek javára 2021- ben is hálásan fogadja adójának 1%- ának felajánlását.
Kérjük gondoljon Ránk! 
Alapítványunk a befolyó 1%- os felajánlásokat célkitűzéseinek támogatására használja fel.
Tisztelettel kérjük, hogy személyi jövedelemadója 1%- ával óvodánkat támogassa.
 
Adószámunk: 18916962-1-19
 
Felajánlását az óvodába járó gyermekek nevében hálásan köszönjük!
"Add a kezed" Alapítvány
Kuratóriuma
Bankszámlaszám: 11748007-20102506-000000000
Adószám: 18916962-1-19

Célkitűzés: A Veszprémi Egry Úti Körzeti Óvoda nevelőtestülete külön figyelmet fordít arra, hogy a helyi adottságok figyelembevételével a legmagasabb szintű feltételeket és legideálisabb környezetet biztosítsa a gyermekek számára. Ennek megvalósításához kíván anyagi segítséget nyújtani közhasznú alapítványunk, mely 1994-ben kezdte meg tevékenységét. Az elmúlt évek során a szülők és támogatóink segítségével sikerült olyan bútorokat, berendezési tárgyakat vásárolnunk, amelyekkel korszerűbbé, otthonosabbá, színesebbé és esztétikusabbá tehettük csoportjainkat.
A minőségi nevelőmunka megvalósításához képességfejlesztő játékok, eszközök, biztonságosabb udvari fajátékok beszerzésére, meseszoba berendezésére volt lehetőségünk. Büszkeségünk a 2004-ben kialakított sószoba, amely a szülők összefogásával valósulhatott meg. A kuratórium külön gondot fordít a működés fenntartására, és ennek érdekében az anyagi feltételek folyamatos biztosítására.
Az elmúlt évekhez hasonlóan, továbbra is feladatunknak tekintjük a Veszprémi Egry Úti Körzeti Óvodában folyó nevelőmunka támogatását, mind az eszközbeszerzések, mind a délutáni elfoglaltságok, egyéb programok szervezése terén.

Tájékoztatjuk Tisztelt Támogatóinkat, hogy az „Add a kezed” Alapítvány részére 2019.évben juttatott SZJA 1%-ból 274.328 Ft volt.